Foredling av kjøt


MoyVGS
Dato: 14. februar - 16. februar 2017

Klokka: 09:00 - 16:30

Pris: 3.600,-

Stad: Mo, 6819 Førde

Om kurset/påmelding:

Grunnleggjande praktisk kurs i nedskjering og foredling av kjøt.

Innhald:
Praktisk kurs i partering og foredling av ulike dyreslag tilpassa målgruppa. Tillaging av biffar, steiker, filetar, grytekjøt, tørkekjøt og pølse. Litt om mørning, røyking, tørking, pakking og merking.

Målgruppe: Småskala matprodusentar i ei oppstartingsfase
Lærar: Jakob Sætre
Kurslengde: 3 dagar
Deltakartal: 4
Påmelding: https://sfj.pameldingssystem.no/foredling-av-kjot-3
Påmeldingsfrist: 10. februar 2017
Arrangør: Mo og Øyrane vgs
Kontaktperson: Knut Vebjørnsen, tlf. 415 30 745