
Fagdag – frå gard til marknad
Et Sogn, et vi Sogn nok – også i kvardagen?
Sogn Næring og Kompetansenettverk lokalmat Vest
lagar til fagdag med høgaktuelle spørsmål for deg
som foredlar varer frå garden, er erfaren produsent
eller er heilt på idestadiet.
Dagen er delt i 2 – dette slik at du kan få med deg heile dagen
eller deler av seminaret.
Del 1 kl 10- 13.30 inkl lunsj
– åvarekvalitet, merking og haldbarheit
Del 2 kl. 12 – 13.00 inkl lunsj
– Likviditetsbudsjett, målgruppe og salskanal
Kl 17.00 slutt
Stad: Kaupanger Vite meir senteret
Når: Onsdag 23 oktober kl. 10-17
Pris: 300 per pers,
200 for målbedrifter i næringshagen Sogn.
Program: Program 23 oktober 2024 frå gard til marknad
Påmelding: du melder deg på og betalar her
Vi håpar å samle alle med interesse for å skape matprodukt
i lokale matsystem. Dagen er open for alle med interesse
for mat- og drikkevareproduksjon i Vestland og elles.
Gjennom foredrag, samtalar, presentasjonar og smaking
vert vi betre kjende med kvarandre, får fylt på kunnskapen
og på slutten av dagen besitte kompetanse som kan brukast i kvardagen. Etter fagdagen vil du ha fått klare hugselister for merking av næringsmiddel. Du veit korleis du skal gå fram
og merke produkta betre i framtida. Du har fått konkrete
verktøy for å rekne på kostnader ved val av salskanal. Du har fått verktøy for å segmentere marknaden og velje verkemiddel for dine utvalde målgrupper. Faglege kvardagsutfordringar både for deg
som erfaren produsent og deg som heilt ny. I løpet av dagen vil vi også kunne avdekke områder der vi kan hjelpe deg vidare i di bedriftsutvikling. Både Sogn Næring sitt arbeid i næringshage og Kompetansenettverket for lokalmat har ulike måtar å hjelpe deg vidare. Ikkje minst sette av ein dag til å møte kvarandre og høyre om kvarandre si drift og førebu framtidige sesongar.
Sogn Næring ved Sigrid Skjerdal vil leie oss gjennom fagdagen.