Grunnkurs sider og fruktvin

Program klikk her: 

Invitasjon 2022 grunnkurs siderproduksjon 27 – 29 april

Grunnkurs i jus og sider gir en gjennomgang av råvarer, kvalitet og prosesser for pressing av epler/frukt til jus og siderproduksjon. Kurset innledes med en gjennomgang av grunnprinsipper, definisjoner, metoder og historie. Tradisjon er viktig, men med et stort spenn i kundegrunnlaget for norsk drikke, gir det muligheter for alle – både de som vil produsere sider for folk flest og for de som vil strekke seg etter den mest eksklusive drikken. Det blir gjennomgang av sorter, blandinger og modningsgrad på eple/frukten, i tillegg til håndtering av jusen før gjæring. Vi ser på gjæring: spontan- eller styrtprosess og målinger i første del av gjæringsprosessen. Valg av utstyr og regelverk for tilvirking, avgifter på drikkevarer og lagerstyringsprinsipper vil bli gjennomgått.    

Påmelding via deltager.no: https://www.deltager.no/event/grunnkurs_siderproduksjon#init

 

Dato

27 - 29 apr 2022
Utløpte arrangementer

Tid

Ulvik
16:30

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 27 - 29 apr 2022
  • Tidspunkt 10:30

Stad

Ulvik